Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd

IWC, samen met merkambassadeurs Gu Ailing en Zhang Ruoyun, bracht denieuwe Top Gun -serie horloges online uit

Tijd vrijgeven: 2022-07-09 11:27:26  Hits: 14

watches en wonderen wonderen Geavanceerde Watch -tentoonstelling is van start gegaan. De Zwitserse horlogemaker Schaffhausen IWC International Watch heeft viernieuwe pilot -toppisters serie horloges uitgebracht en kondigde de lancering aan van vijf aangepaste kleurenkaarten in samenwerking met Pantone. Bij deze gelegenheid lanceerde IWC World Watch ook deze reeksnieuwe producten online in China tegelijkertijd, ennodigde merkambassadeur Gu Ailing en merkambassadeur Zhang Ruoyun uit om samen in de live studio te verschijnen. Bij het aankondigen van denieuwe producten zal IWC World Watch een kleurenreis beginnen om de"scenery van de wereld te zien". Pilot Top Gun TimePieces gemaakt van merk

new Color Ceramics, waaronder de Special Edition

taihao Lake2022040109390819820.pngSpecial Edition (Model: IW389105) gemaakt van witte keramiek trok de meeste aandacht. Lake Tahoe ligt tussen Californië en Nevada. Het schilderachtige meer en pure prachtige winterlandschap zijn de inspiratie geworden voor het witte ontwerp van dit horloge. IWC Wanguobiao werkte samen met Caitong om de kleur van deze witte keramische

iwc Lake Tahoe

officieel tenoemen. Gu Ailing, ambassadeur van IWC Wanguo Watch Brand, droeg het horloge tijdens de live -uitzending en vertelde haar verhaal met het horloge:"the White of Ceramics doet me denken aan ijs en sneeuw. Toevallig zijnnaam"-39; Taihao Lake""39; Is het skigebied dat ik gebruikte om te trainen. Als ik het in mijn hand draag, voel ik me erg trots. Het herinnert me er ook aan dat het genieten van het heden, mijn podium,nu is. ). Dit werkneemt een unieke groene keramische behuizing aan, en de kroon, knoppen en rug zijn gemaakt van ceratanium, een innovatief materiaal onafhankelijk ontwikkeld door Wanguo ® gemaakt van porselein titanium. De groene ontwerpinspiratie komt van het uitgestrekte bos- en vluchtuniformen vanuit het perspectief van de vlucht. IWC Wanguo Watch en Caitongnoemde ook deze groene keramische"iwc Woodland". Zhang Ruoyun, de ambassadeur van IWC Wanguo Watch Brand, droeg deze speciale editie van Green"en maakte een knappe verschijning. De piloot Topgun -serie is altijd mijn favoriete horlogeserie geweest en ik denk dat het professionaliteit en innovatie vertegenwoordigt. Deze' Forest Green' keramisch horloge is erg laag en mysterieus. Het algehele groene ontwerp is rijk aanniveaus, wat de vaardigheid en creativiteit van"

39 beter kan weerspiegelen; Engineer spirit

2022040109392598257.png39 ;.

""""2022 is het"top pistooljaar"van de IWC -wereldtabel. IWC World Watch heeftniet alleen een leidende positie op dit gebied vastgesteld met behulp van hoge"tech -materialen, maar maakte ook kleur een technische esthetiek. Homoseksualiteit is even onmisbaar als technologie. In addition tonaming the twonew ceramic colors&iwclaketahoe#and&iwcwwoodland#, IWC Wanguo table and CAITONG jointly certified three other color cards,namely-IWC Mojave Desert&,#IWC JETBLACK&and#IWC ceratanium"® (porselein titanium zwart)

, geïnspireerd door topgun -serie horloges.

2022040109394245280.pngduring the live uitzending, iWC Wanguo Watch creëerde vijf ruimtes met verschillende landschappen met deze vijf pantone -kleuren om de voordelen en kenmerken van verschillende materialen te tonen. De twee merkambassadeurs deeldenniet alleen hun favorietenieuwe horloges, maar verkenden ook de inspiratiebronnen en legendes achter de vijf kleuren, evenals de unieke engineering -esthetiek van IWC International Watch als een geavanceerd horlogeproject.

voorgaand: Piaget Count onthulde de \\\\ \\\...

volgende: Corum Watch introduceert denieuwe...